Tristess vs Meningslöshet 1-0

Garanterat. Tristess kan till och med vara riktigt trevligt.

Ibland när jag bloggar glömmer jag bort mig och tror att jag jobbar, webbar. Måste fixa googlevänligare rubbar, hur ska jag bildsätta – Scanpix eller arkiv? Måste länka, ska jag lägga inlägget under nöje eller kultur? Ska den ut nu eller ska den klockas? En slags posttraumatisk lycka.

Det här funkar inte. Bakar morfars pepparkakor för att skingra tankarn.

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s