Skotta, skottår, ryggskott

Halvt tillbaka i livet. I måndags förvandlades jag till en vandrande pinne. Ett skott i ryggen – puoff!

Min bättre hälft har agerat påklädare och avklädare sedan dess. Ipren och promenader är ordinerat av de som vet.

Ryggskottet har jag kombinerat med ett extraordinärt dåligt humör. Som pricken över i har jag sysslat med att stalka lyckade och vackra människor, samt knarkat detta. Det gick så långt att jag i går övervägde att ha två julgransrosetter i håret när jag gick till Strands ettårsfest.

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s