Livskris 1.0

Redaktionen har drabbats av allmän håglöshet och anemin de senaste dagarna. Diverse åtgärder har satts in utan resultat. Grävredden har fått i uppdrag att gå till botten med ämnet 23-årskris, som man hittills inte sett som ett vedertaget problem ute i samhället.

Exakt vad som satt igång det låga humöret är ännu oklart men det blev sannerligen inte bättre efter  söndagens vargskjutning vid Skånes Djurpark. Vargen – människans bästa vän.

Vidareutbildning är nu ordet på allas läppar. Vd:n har därför spenderat dagen i (ip-)telefonkö till Stockholmsregionens alla högskolor. Inte mycket att orda om, mer än att det finns många trevliga och lågintelligenta flickor man kan prata med på länets olika studentcentrum.

Arbetarna på golvet har sysselsatt sig med att utveckla företagets Curriculum vitae och den nya loggan. Allt för att skapa framåtanda i dessa hårda tider.

Sist men inte minst så ryktas det om en kickoff till Riga. ”Reportageresan” kommer gå av stapeln inom två veckor och går i skrivande stund under arbetsnamnet ”Sill på Riga”. Stort.

Annons

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Livskris 1.0

  1. Ping: Vd:n: ”Detta är ingen sup- och knullresa” « Uddenmyrs Underrättelser

  2. Mattias

    Hej nu testar jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s