Dazed and confused

Vi har just fastslagit följande och så dyker detta upp i vår världsbild:

Vad är ‘Tomtom’? frågar man sig nu oroligt ute i stugorna. Är det en jullåt? Är det en bestraffning? Är det ett GPS-företag? Eller kan det vara Janne Barks hämnd efter den behandling som han utsattes för i samband med Tänd ett ljus-inspelningen?

Kanske var det Janne Bark som kom på ‘Tomtomet’ och sedan sålt det dyrt till det holländska företaget? Janne mobbar man inte utan konsekvenser. Ett tecken på att den tesen stämmer är företaget Tomtoms börskod på Euronext – TOM2 – Tomtom nr 2. Först kom låten sen kom GPS:en. Här visar Janne en något ödmjukare hållning gentemot sina ex-bandkollegorna som såklart inte vill bli förknippade med bilnavigationssystem.

Den kan också ha varit en gemensam utvecklingsplan från bandet Triad. Ett sätt att synliggöra one hit wonder-problematiken. Även om man bara lyckas gör en bra låt ihop så kan man vara en ledstjärna (GPS) för andra vilsna band. Niklas slog näven i bordet: ”Banne mig, vi säljer ‘tomtomet’! Det är det finaste vi har.”

UU kommer inte släppa detta i första taget.

Annons

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Dazed and confused

  1. Ping: Tomtom-mysteriet del 2 « Uddenmyrs Underrättelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s