Traditionalist javisst

I dag höll jag på att bryta ihop för att jag inte fick köpa lussekatter för M. Eller fick och fick, M tyckte bara att vi borde inhandla lussekatterna på ett ställe där man kunde tänka sig att de faktiskt smakade saffran (som staten Iran stoppat upp i rumpan).

Det jag alltid önskar av folk är en större firarglädje, en respekt för traditioner. Namnsdagar, påskar, lucia, det döda husdjurets födelsedag. Moderna påfund som kanelbullensdag kan dock slänga sig i väggen.

RESPECT folk, i dag är det lucia.

Annons

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Traditionalist javisst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s