Yeasayer, nejsägare… kanskesägare

På det privata planet har jag alltid gillat ”kanske”. Otroligt användbart. Inte lika uppskattat av mina medmänniskor. I det långa loppet brukar ”kanske” på det ena eller andra viset fuck you right back. Som i dag.

”Kanske” i arbetssammanhang är minst sagt frustrerande. UU hämtar andan och fokuserar i stället på månadens skivrecension. Brooklynbandet Yeasayer blandar allt som går att blanda(?) och resultatet blir en salt bananasplit kryddad med curry och absint.

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s